DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

Csak fákat ültetnek Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházában, vagy zenélni is fog együtt Náksi Attila és Báder Ernő?

Közös zenei projekten dolgozik a világhírű magyar Dj, zenei producer Náksi Attila, és a Kápolnán élő nemzetközi hírű hegedüművész, primás, Báder Ernő?

Az információt kérdésünkre egyikük sem cáfolta, igaz mindketten egybehangzóan úgy fogalmaztak: “zenéről nem beszélni, hanem azt hallgatni kell, ezért minderre akkor érdemes visszatérni, ha már lesz mit hallgatni. Ígérjük, ha így lesz, nem hallgatunk róla”- fogalmazott sejtelmesen és viccesen Báder Ernő, hozzátéve: "annyit azért elárulhat, hogy nincs ok sietségre, hiszen az egyelőre ötlet szinten lévő közös zenei projekt, majd csak a karácsonyi időszak közekedtével válik igazán aktuálissá" - fogalmazott a világhírű prímás.

Báder Ernő



Azt pedig már Náksi Attila erősítette meg, hogy március 25-én, hétfőn, délelőtt 11-kor viszont bizonyosan lesz egy személyes találkozója Báder Ernővel Kápolnán. De ezúttal nem a közös zeneszerzés, hanem Gyümölcsoltó Boldogassszony Napja alkalmából faültetés, és önkéntes állatvédelmi munka lesz a program, többek között Ignácz Balázs főispán, Dr Illés Zoltán egyetemi tanár, miniszteri biztos, Szalòki Péter Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember és Kiss Norbert ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja társaságában.

Náksi

Náksi Attila annyit azért még hozzátett: “úgy tűnik nem csak természet és állatvédelmi, de művészi szempontból sem rossz, ha eltérő zenei világban mozgó művészek együtt védik a természetet, hiszen Ernővel éppen egy korábbi kápolnai Macskaárvaházas faültetés során fogalmazódott meg az esetleges közös munka gondolata.”

Kiss Norbi Macskaárvaáh

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: