DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Elstartoltak az új autós LEGO-készletek, amikért minden motorsportrajongó lelkesedni fog

Március 1-én érkeztek a LEGO® ICONS McLaren MP4/4 és Ayrton Senna, a Mercedes-AMG F1 W14 E Performance felnőtt és gyerekeknek szóló változata és a LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 és BMW M Hybrid V8 versenyautók.

A LEGO Csoport a versenyzés izgalmas világát ünnepli új versenyautóival, amely kapcsán számos ikonikus autó- és versenymárkával - köztük a BMW-vel, a McLaren Racing & Senna Brands-zel és a Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 csapattal – működik együtt, hogy hihetetlen autókat hozzon létre. 

Az új járművekkel a rajongók nemcsak a versenyzés iránti szenvedélyüknek hódolhatnak, hanem izgalmas játékélményekben lehet részük családjaikkal, miközben együtt élvezhetik az versenysport legikonikusabb autóinak megépítését. 

10330_LEGO Icons McLaren MP44 & Ayrton Senna_1



LEGO ICONS formájában újraalkották minden idők egyik legsikeresebb F1-es autóját, az 1988-as McLaren MP4/4-et. A McLaren Racinggel és a Senna Brands-zel együttműködésben kifejlesztett LEGO ICONS McLaren MP4/4 és Ayrton Senna készlet pontos részletekkel és valósághű funkciókkal rendelkezik. A modell működő kormányművet, rúdfelfüggesztést, állítható hátsó szárnyat, sima gumikat, tükröket, sebességváltót és egy részletes, turbófeltöltős V6-os motort tartalmaz, valamint egy állványt az autó és Ayrton Senna minifigura számára. 

42165_LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back_1

Az új kínálatban ugyanaz az autó két különböző változatban is szerepel a különböző korosztályok számára: a Mercedes-AMG F1 W14 E Performance felnőtteknek szóló és a 7 éven felüli gyerekeknek való, visszahúzható változata mostantól egy nagyszerű építési élmény keretében hozhatja össze a családokat: 

A felnőtteknek szánt 1:8 méretarányú modell autentikus fényezésű részletekkel, működő V6-os motorral, mozgó dugattyúkkal rendelkezik, amit a rajongók közelről is felfedezhetnek, ha leveszik a motorburkolatot. A replikát továbbá a nyitható szárny, az egyedi felfüggesztés, működő kormányzás és sima gumik teszik tökéletessé.  

A gyerekeknek szánt, visszahúzható változat egyszerre kínál élethű megjelenést és nagyszerű, akciódús játékot, amivel a gyerekek újraélhetik kedvenc versenyzői pillanataikat. 

76919_LEGO Speed Champions McLaren Formula 1-es versenyautó 2023_1

A LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formula 1-es versenyautó lehetőséget ad a 9 év feletti fiatal rajongóknak, hogy életre keltsék a fekete-narancs festést, valamint a valódi versenyautó ikonikus dizájnjának részleteit építés közben. A felnőtteknek szóló LEGO Technic McLaren Formula 1 versenyautó, amely 2022-ben jelent meg, továbbra is a LEGO Csoport portfóliójában marad, így a családok közösen élvezhetik a szórakoztató építési élményt. 

A LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 és BMW M Hybrid V8 versenyautók csomag két modellt és két LEGO minifigurás versenyzőt tartalmaz. A 9 évesnél idősebb rajongók számára tervezett dupla csomaggal a gyerekek a megépítés után egymás ellen is versenyezhetnek. Mindegyik versenyautó tele van élethű részletekkel, amelyek kiemelik a német autógyártó ikonikus stílusát és nagy teljesítményét. 

76922_LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 & BMW M Hybrid V8 versenyautók_1

A LEGO City két új, versenyzés ihlette készletet mutat be a 4 évesnél idősebb gyerekeknek: a LEGO City Zöld versenyautót sofőrrel és fotóssal, sportos gumikkal és menő hátsó spoilerrel. A LEGO City Versenyautó és autószállító teherautó pedig egy versenyautót tartalmaz karcsú "csapott szélű" kialakítással, alacsonyabb felfüggesztéssel és szélesített lökhárítóval a tökéletes kezelhetőség és tapadás érdekében, valamint egy szállítójárművet rakodórámpával és két minifigurás sofőrrel. 

A versenyzés szenvedélyét hirdető új LEGO készletek 2024. március 1-től kaphatók a LEGO Store üzletekben, a www.lego.hu oldalon és a partnerhálózat üzleteiben.

60406_LEGO City Versenyautó és autószállító teherautó_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: