Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • sváby
    Fotó: RTL

    Sváby András az Adom a napom hétfői adásának vendége, melyben az egész napját követhetik végig a nézők, majd este Geszti Péterrel beszélget a stúdióban. Az ATV műsorvezetője a napközbeni steamingben gyerekkoráról és édesapjáról, Sváby Lajos Kossuth-díjas festőművészről mesélt.

    Amikor én kisgyerek voltam, és még nem dolgozott főiskolán tanárként, akkor vagy eladott képet, vagy nem adott el képet. Amikor eladott képet, akkor habzsidőzsi volt, akkor relatíve jól éltünk, amikor pedig nem adott el képet, akár három-négy-öt hónapig, fél évig, akkor meg elképesztő córesz volt

    – elevenítette fel emlékeit a tévés. Mint mondta, az édesapja elképesztő gyorsan tudott olvasni, ezért amikor megvett egy könyvet, azt legkésőbb másnapra eladta egy antikváriumban, hogy ételt vegyen belőle nekik.

    Tényleg napról napra, hétről hétre éltünk...

  • A fiatal szerint nem szabad reagálni a bántó szavakra, mert azzal csak szítani lehet a tüzet.

    Képernyőfotó 2024-04-29 - 11.25.34.png
    Fotó: TV2

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Horváth Csenge, akit arról faggattak a műsorvezetők,  hogy bírkózik meg a sok bántó kommenttel, amit online kap, valamint milyen kritikákkal szokták betalálni őt.

    Mint mondta, elsősorban azzal bántják, hogy protekciós, és csak híres szülei végett tart ott, ahol. Épp ezért nemrég meg is osztott közösségi oldalán egy interjú-részletet, amelyben arról beszélt, ha visszamehetne az időben, megkérné édesanyját, ne mutogassa őt gyerekként.

    Nyilván ezzel ő már nem tud mit csinálni, ha szeretné, ha nem, akkoriban még ki gondolta volna, hogy ilyen egy elkorcsult világ lesz az internet által. Egy büszke anyukáról beszélünk, aki tök egyértelmű, hogy büszkén mutogatja a gyerekét, csak hát nyilván aztán kicsit megfordult közben a világ.

    Emellett sokszor szembesül azzal is, hogy valótlanságokat állítanak róla az emberek.

    „Nagyon igyekszem odafigyelni, hogy a magánéletemről a lehető legkevesebbet osszak meg, de még így is ki tudják forgatni azt a két mondatot, amit esetleg elmondok, még így is ki tudnak találni olyan dolgokat, aminek köze sincs a valósághoz. Ezt is meg kell tanulni kezelni, teljesen felesleges elkezdenem magyarázni a bizonyítványomat, mert én tudom, az én szerettei, hozzám közelállók tudják, hogy mi az igazság, a többivel meg most mit tudok csinálni?” – jelentette ki a fiatal, a vele egykorú lányoknak pedig azt tanácsolta, nem foglalkozzanak a jött-ment emberek véleményével, mert az arra történő reakcióval úgyis csak szítanák a tüzet.

  • 2023 decemberében tűz ütött ki Papadimitriu Athina lakásában, amit most Rónai Egonnak idézett fel a Húzós című podcastműsorban. A lángok elektromos hiba miatt csaptak fel a házban, ahol több millió forintnyi kár keletkezett, de a színésznő nem sérült meg – méghozzá különös megérzése miatt.

    „A tüzet a Teremtő miatt úsztam meg. Kettő percen múlhatott minden. Már lekapcsoltam a villanyt, és fordultam be aludni, amikor egy apró zajt hallottam. Pont nem voltam elég álmos és fáradt, hogy azt mondjam, biztos a három kutya vagy a macska levert valamit, és majd reggel megnézem.

    Ehelyett valamilyen megérzéstől fogva mégis azt mondtam, hogy kimegyek, és megnézem, mi történt.

    Ha akkor úgy döntök, majd reggel megnézem, nekem biztosan annyi” – mesélte Papadimitriu, aki szerint a baleset egyfajta figyelmeztetés is volt számára: szokjon le egy rossz szokásáról, és váljon meg több holmijától is.

    „Bármit képes vagyok gyűjteni. Amiben valamilyen értéket látok, és egyébként kidobnák, azt én begyűjtöm. Általában kitalálom, hogy ezek a tárgyak mire lesznek nekem jók. De lehet, hogy a jóisten azért szólt le ezzel a tűzzel, hogy itt az ideje kidobálnom dolgokat” – idézte a művésznő szavait a Story.

  • Videón a humorista leköszönése.

    Dombóvári István neve szinte egybeforrt a Showder Klubbal, nem véletlenül, hiszen közel 16 éven keresztül szórakoztatta a műsorban a nagyérdeműt. A humorista a közelmúltban azonban úgy döntött, szeretne pontot tenni élete ezen szakaszára, helyette műsorvezetői feladataira, saját, önálló estjére koncentrálna, így nem hosszabbíttatta meg lejáró szerződését. Az Instagram-oldalán közzétett videója szerint utolsó fellépésén el is búcsúzott a stand-up comedy nézőitől:

    „Általában zárópoén van a végén, úgy illik, úgy szoktuk. Én most másfajta zárással készültem, ugyanis én most vagyok itt utoljára, a Showder Klubban.

    Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sok éven át láttatok, néztetek. Minden frankó, nem kell aggódni, a humor most már mindenkié.

    Rengeteg fiatal, rengeteg fantasztikus tehetség van velünk, utánunk, még utánunk, és a legeslegfontosabb az, hogy Dombóvári Istvánok jönnek-mennek, higgyétek el, de a Showder Klub örök. Köszönöm szépen a figyelmet!” – zárta sorait Dombóvári, szavait pedig hatalmas tapsvihar kísérte.