Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A művésznő odáig van a boldogságtól.

    A Szomszédok Janka nénije, Pásztor Erzsi a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben örömmel újságolta el, hogy lány, Henriette hazaköltözik. A művésznő elárulta, kétszer sírt a gyereke miatt. Először, amikor fiatalon Olaszországba költözött, másodszor, amikor harmincöt év után végleg hazatért 

    „1987-ben én tettem fel a lányomat a Milánóba tartó vonatra. A búcsúzásnál potyogtak a könnyeim, de a szerelemnek nem lehetett megálljt parancsolni, ugyanis egy olasz férfibe szeretett bele” – mesélte a lapnak a Jászai Mari-díjas színművésznő.

    A külföldön élő Henriette első házasságából egy lány- és egy fiúgyermek született, majd házassága sajnos zátonyra futott. Később újra férjhez ment, de váratlanul megözvegyült.

    A lányom egyedül marad, és a gyerekei, Giulia és Aaron pedig időközben felnőttek. Én kapacitáltam Henit, hogy végleg jöjjön haza, mert ahhoz már idős vagyok, hogy meglátogassam őt külföldön. Szerencsére ő is jó ötletnek tartotta, hogy közelebb lakjunk egymáshoz. Három évvel ezelőtt vett egy szép házat a horvát határ mellett, a falusi turizmusba fektetett be.

    – mondta Pásztor Erzsi, akinek lánya Pécsett is vásárolna majd egy ingatlant.

  • vv12
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Május 5-én elstartol a ValóVilág 12. évada, melyben újabb villalakók veszik birtokba az ikonikus luxusbörtönt. A hétvégén az RTL-es reality korábbi évadának játékosa, VV Merci már bepillantást engedett a nézőknek a megújult külsejű villába, ami ezúttal egy hatalmas medencét is kapott. Most az is kiderült, hogy a visszatérő Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz az új szezon műsorvezető-párosa.

    A Sztárboxban is feltűnő influenszer közösségi oldalán jelentette be, hogy pontosan hét év telt el azóta, amióta tévéműsort vezethetett, és most újra megadatott neki.

    Örömmel és ugyanakkor izgatottan tudatom veletek, hogy 7 év után ismét képernyőn leszek, és nem mint szereplő, hanem mint a ValóVilág egyik műsorvezetője. Hálásan köszönöm az RTL-nek, hogy bizalmat szavaztak nekem – ígérem, hogy mindent beleadok. Ez a végzettségem és ez a »szerelmem«... 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra »találkozzunk«. Remélem, hogy sokáig együtt maradunk majd

    – olvasható Megyeri Instagram-bejegyezésében.

  • Egy erőemelő nagyi első versenyén már aranyéremre pályázik, mindössze néhány hónappal azután, hogy pusztán kíváncsiságból elkezdte a sportágat. A 63 éves Dr. Martine Barons a finneknél tartott nyári Európa-bajnokságon Nagy-Britanniát képviseli majd szenior kategóriában. – írja a brit Daily Star.

    Barons asszony mellesleg kétgyermekes anyuka, aki négy unokával is büszkélkedhet, és kedvtelésből kezdett el súlyokat emelni, de hamarosan rájött, hogy istenadta tehetsége van a hozzá. Most már heti háromszor edz, emellett főállásban tudományos kutatóként dolgozik a Warwicki Egyetemen. A kemény munka meghozta gyümölcsét, hisz mostanra 125 kilogrammot tud felemelni és 80 kilót guggolni. A hölgy egyébként nagy elvárásokkal indulhat a kontinens-bajnokságon, hiszen már az első amatőr versenyén aranyérmet szerzett, mindössze pár héttel azután, hogy elkezdett erőemelni.