Baleset

Súlyos buszbaleset történt egy kelet-szlovákiai településen

A baleset áldozatai és sérültjei egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői közül kerültek ki.

2024.04.06 13:32MTI

Már három halálos áldozata van annak a balesetnek, amely szombaton történt a kelet-szlovákiai Szepesváralján. A balesetben egy hirtelen megindult autóbusz elgázolta az előtte álló fiatalokat - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A baleset áldozatai és sérültjei egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői közül kerültek ki, amelyet a hétvégén a szepességi településen tartanak - közölte a szlovák belügyminisztérium a hírügynökséggel.

A baleset kiváltó okát - azt, hogy miért indult el az álló autóbusz - még vizsgálja a rendőrség.

A buszbaleset harmadik halálos áldozata a kórházban vesztette életét. Egy másik fiatal lány állapota nagyon súlyos. Rajta kívül még hat sebesültet tartanak számon. A buszsofőrt sokkos állapotban szállítottál el a helyszínről, jelenleg pszichológusok felügyelete alatt áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.