Védelmi pénz, politika, végrehajtók - gengszterfilmbe illő állítások a Ruszwurm cukrászda körül

Váradiné Naszályi Márta, V. Naszályi Márta, képviselő, polgármester
Budapest, 2020. február 7. V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere az Ostrom 75 című kiállítás sajtótájékoztatóján az I. kerületi városházán 2020. február 7-én. Közös kiállítással emlékezik Budapest 1944-es ostromára az I., a II. és a XII. kerület önkormányzata. A tárlat február 8-tól 11-ig öt helyszínén, a Kapisztrán téren, az Ördögárok mellett az Akadémia Parknál, a Széll Kálmán téren, a Széna téren és a Városmajorban nyolcvan fényképen mutatja be az ostrom napjait. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Ruszwurm cukrászda tulajdonosa korábban azt mondta, hogy az önkormányzati választások előtt V. Naszályi Márta anyagi támogatást, védelmi pénzt kért tőle cserébe azért, hogy ne veszítse el az üzleteit, a vesztegetési kísérletben állítólag 20–30 millió forintot kért a polgármester. Szamos Miklós ezért be is perelte V. Naszályi Mártát - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A polgármester pedig a Magyar Nemzet stábjának azt mondta, hogy Szamos hazudik, és rágalmazásért be fogja perelni, ez azonban, mint most kiderült, nem történt meg.

– fogalmazott a cukrász, aki továbbra sem tudja, meddig lehet még nyitva az ország egyik leghíresebb cukrászata.

A Célpont riportja a cikk végén megtekinthető: