DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Apukája kedvenc itala lett Krisz első valódi szponzora

Eddig csak Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaháza díszítette virtális versenyautóit.

11 évesen, napokon belül második csapat Európa-bajnoki címét ünnepelheti Kiss Norbi csapattársaként, a Virtuális Kamion EB-n. Egy Toyota Supra volánja mögött az európai GT Open második helyezettje lett, és számos bajnokságban sikerült már futam győzelmet aratnia. Ő Gilyén Krisztián (Krisz), az a szimulátor versenyző zuglói kisfiú, akinek azonban esze ágában sincsen a babérjain ülni: egyszerre két újabb bajnokságra készül, így a következő hónapokban szerdánként, és hétvégenként is a világ különböző (virtuális) pályáin verseny majd. A két hét múlva induló Renault Clio kupába és a BMW 135I  bajnokságban próbál szerencsét, és nagyon büszke rá, hogy a szervezők - látva eddigi versenyeit - nem egyszerűen elfogadták a jelentkezését, de kifejezetten invitálják a két bajnokságba.

IMG_1345



Krisz elmondta: nem csak a beállításokat kísérletezte ki több száz körös gyakorlással saját maga, de (virtuális) versenyautóinak a dizájnját  is maga készíti el. 

- Az új versenyautóimat három matrica díszíti majd - mesélte lapunknak Krisz telefonon, miközben elmondása szerint éppen számítógépén csinosítja a BMW 135I és a Renault Clio virtuális versenyautókat.

IMG_4050

Kiss Norbi állatmenhelye, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány már eddig is, és természetesen ezután is része lesz minden versenyautóm dizájnnak, hiszen évek óta önkénteskedem náluk, és megpróbálom ezzel is népszerűsíteni őket - meséli Krisz, hozzátéve: emellet barátainak, a Szurkolók az állatokért mozgalomnak a logója, és édesapjának, Mártonnak, aki legnagyobb támogatója  versenyzésének, a kedvenc magyar sörmárkáját, a Cece Sört teszem fel az autókra.

Krisz elmondta: édesapja rengeteget dolgozik, de amikor szabadideje van, akár hosszú órákig is képes az edzéseit figyelni, tanácsokat adni, míg  a "versenyhétvégék" alatt saját maga által készített könnyű fogásokkal és a folyamatos vízutánpótlása figyel a megfelelő fizikai állapotára.

IMG_2195

- A versenyek izgalma után apu mindig egy Cece Super Lagert, anyu pedig egy gyümölcsös Fresh Ipa-t szokott inni - mesli Krisz, aki elmondta: ő természetesen még nem kóstolta az ismert, minőségi magyar sör márka termékeit, de a dizájnja már így is nagyon tetszik neki. 

Mint megtudtuk, Krisz - jóváhagyásra - a Cecei Sörüzem Kft-nek is eljuttatta a felmatricázott versenyautók fotóit, ahol nem is késlekedtek a válasszal.

IMG_4051

- "Kedves Krisz! Örömünkre szolgál, hogy világhírű sörfőző mesterünk receptúrái alapján készülő, CECE sörkülönlegességeink íze elnyerte a szüleid tetszését, és arra is büszkék vagyunk, hogy a - tudatosan - fiatalos dizánjunk pedig találkozott a te ízléseddel. Bízunk benne, hogy komoly bajnok lesz belőled, és felnőttként majd, az autóversenyzéshez hasonlóan, söreink ízvilágát is élvezni fogod. Addig is szeretnénk felajánlani 2024-ben minden verseny hétvégére, szüleidnek egy-egy doboz CECE sört. Első szponzorodként pedig nagyszerű versenyzést, kiváló eredményeket kívánunk! Bízva abban, hogy néhány év múlva, mire nagykorú leszel, mi Magyarország egyik meghatározó sörmárkájaként, te pedig hazánk egyik elismert autóversenyzőjént tárgyalóasztalhoz ülhetünk és köthetünk egy komoly együttműködési megállapodást, amelyről majd az egész ország tudni fog! Üdvözlettel: Szomszéd Lali értékesítési menedzser, Cecei Sörüzem Kft."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: