NAV

Több mint ezer doboz adózatlan cigarettát találtak két bolgár autósnál - videó

A pénzügyőrök az 1120 doboz adózatlan dohányterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértések miatt indítottak eljárást.

2023.12.11 07:49MTI

Több mint ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak két bolgár sofőr járművében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint egyikük az ülések szivacsaiba és az autó oldalkárpitjaiba dugott el különféle márkájú dohánytermékeket: a járművet 700 doboz bolgár cigarettával "tömte ki".

Pár órával később egy újabb bolgár gépkocsivezető próbált átjutni a pénzügyőri ellenőrzésen: a sofőr a motorteret és az akkumulátortartó rekeszt használta 420 doboz cigaretta rejtekhelyéül.

A pénzügyőrök az 1120 doboz adózatlan dohányterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértések miatt indítottak eljárást - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.