Gyász

83 éves korában meghalt Roberto Cavalli olasz divattervező

Az olasz származású tervező az 1970-es évek elején vált ismertté állatmintáiról és szexi olasz stílusáról, amely hosszú karrierje során végig a védjegye maradt.

2024.04.12 20:05ma.hu

A világhírű olasz divattervező, Roberto Cavalli - aki extravagáns és csillogó stílusáról ismert -- 2024. április 12-én, pénteken, 83 éves korában elhunyt - jelentette be cége egy Instagram-posztban.

A cég kreatív igazgatója, Fausto Puglisi az Instagram-posztban azt írta: "Kedves Roberto, lehet, hogy fizikailag már nem vagy itt velünk, de tudom, hogy a szellemedet mindig magam mellett fogom érezni".

A Cavalliról elnevezett cég megosztotta részvétét a családjával.

"Az öröksége továbbra is állandó inspirációs forrás marad" - mondta Sergio Azzolari, a Roberto Cavalli divatház vezérigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.