Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sikerült rengeteg tanulságot levonnia az útból.

    Véget ért az Ázsia Expressz legújabb évadának forgatása, amely megméretésnek Krausz Gábor és Mikes Anna párosa is nekivágott. Előbbi most a Borsnak nyilatkozott arról, milyen élmény volt a TV2-s kaland-realiytben szerepelniük. 

    Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom

    – kezdte derűsen Krausz, de arról is beszélt lapnak, hogy milyen élménnyekkel gazdagodtak az útjuk során. Mint mondta, olyasmiket ettek, amik reméli idővel kikopnak majd az emlékezetükből.

    „Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol” – magyarázta Krausz, majd azt is elárulta, milyen tanulsággal jöttek haza a kintlétükből.

    „Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát, én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos! Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít.

    Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket. Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem.

    Végül azokra a pletykákra is reagált, hogy a kapcsolatuk látta volna a kárát a közös kalandnak: „Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött.” – fogalmazott.

  • A művésznő Itáliában nyaral.

    Soma Mamagésa
    Fotó: Facebook

    Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa jelenleg Olaszországban nyaral szeretteivel, amely körútjáról rendszeresen posztol közösségi oldalára. A spirituális tanító legutóbb Castelmola településén járt, ahol rendkívül szokatlan, de annál érdekesebb tematikájú bárba tévedt be. Posztjából az is kiderült, hogy korábban már ő is elgondolkozott azon, hogy Magyarországon nyitnia kellene egy hasonló fogadót.

    „Bő 30 éve kezdtem el mondogatni a barátaimnak, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, csinálok egy péniszbárt. Minden, ami csak lehetséges, péniszalakú lesz benne. A kilincsek, a vízcsapok, a tapéta mintája, a villanykapcsolók, stb. De ebből nem lett semmi, úgy látszik, ennyire nem érdekelt a dolog.” – írja a művésznő, aki egyébként örömmel fedezte fel, hogy valaki megvalósította az ötletét a nagyvilágban.

  • D1I5989
    Fotó: Németh Kata / Index

    Tuvic Aleksandrát a nézők először a Nagy Ő-ből ismerhették meg, amikor Tóth Dávid szívéért versengett, azóta pedig szerepelt még a Farm VIP-ben és a Kőgazdag fiatalok című műsorban is. A 26 éves fiatal nő a Ripostnak adott interjút, melyből kiderült, hogy igazi állatbarát, hiszen gyerekkorát szinte végig kiskedvenceivel töltötte.

    „Sokan nem tudják, hogy a szüleimnek 10 lova, és 12 kutyája van. Édesanyám mindig is állatmentéssel foglalkozott. Így nyugodtan mondhatom azt, hogy beleszülettem ebbe” – kezdte a lapnak Kőgazdag Szandi, akit egyébként sokan kérnek fel együttműködésre, adománygyűjtésre, nemrég például luxusszemüvegét szerette volna elárvereztetni egy nemes célért.

    Livinek a történetével kerestek meg, hogy segítsek a kezelésére összegyűjteni a pénzt. Ezért is gondoltam, hogy eladom azt a bizonyos napszemüvegemet. Sajnos végül nem sikerült, de az öröm az ürömben, hogy összejött a kutyusnak a pénz, így azért happy end lett a vége

    – mesélte az influenszer, aki arra biztatja az embereket, hogy segítsék a menhelyeket bármilyen módon, ha lehetőségük van rá.

    Úgy vélem, azért kell nekik segíteni, mert akinek több van, annak vissza is kell adnia. Hiszen a kiskedvencek nagyon hálásak tudnak lenni a gondoskodás miatt. Ez a mentett kutyákra még inkább igaz

    – zárta a gondolatait.

  • Az énekesnő őszintén vallott érzéseiről.

    PAP 9696 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tóth Gabi Instagramján osztott meg egy közös fotót szerelmével, Papp Máté Bencével, amin önfeledten táncolnak. Az énekesnő a tánc világnapja alkalmából azt is elárulta, hogy miért fontos neki ez a mozgásforma. Mint mondta, a tánc gyerekkora óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot, önismeretet, biztonságot és az önkifejezést jelenti számára.

    Hálás vagyok, hogy 25 éve az életem része lehet! Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától. Ma pedig a tánc világnapja van! Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben

    – fogalmazott az énekesnő posztjában.