13 év alatt eljutottunk oda, hogy Gyurcsány Ferenc helyett Gyurcsányné férje lett a baloldal ura

Országgyűlés, őszi, plenáris, ülés
Budapest, 2023. szeptember 25. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, 2023. szeptember 25-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Önöknek lett volna lehetőségük, hogy béreket emeljenek, míg a Gyurcsány-kormány alatt 11 százalékkal nőttek a reálbérek, addig most 70 százalékkal - így reagált Dömötör Csaba Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására hétfőn az Országgyűlésben.
Vágólapra másolva!

Nagy türelem kell ahhoz, hogy a baloldal leghatalmasabb villalakójától morális kioktatást kapjunk - így reagált Dömötör Csaba Gyurcsány Ferenc felszólalására. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára emlékeztetett arra, hogy 2002-ben a MOTIM (Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő cég) úgy tett utcára embereket, hogy nem fizetett nekik végkielégítést, majd pedig egy évre rá 300 millió forintos profitot vettek ki a cégből.

Gyurcsány Ferenc mára a baloldal teljes ura Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A kormány célja, hogy magyar emberek dolgozzanak a munkahelyeken, és ezt szolgálja az új idegenrendészeti törvény is - tette hozzá.

Önöknek lett volna lehetőségük, hogy béreket emeljenek, míg a Gyurcsány-kormány alatt 11 százalékkal nőttek a reálbérek, addig most 70 százalékkal. Dömötör felhívta a figyelmet arra, hogy a Gyucsány-párt egyik árnéykminisztere most is a reálbér-emelés ellen van.

Dömötör rámutatott arra, hogy vagyonadót és ingatlanadót vezetne be a Gyurcsány-párt, és ezek az intézkedések teljesen hasonlóak a kormányzásukhoz, amikor padlót fogott az ország.