Tóth Vera tette szóvá, de mi lesz ebből?! Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata vitáktól hangos

2024. április 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Tóth Gabi párjához öltözött legújabb szerelmes fotóján Fotó: Blikk/Czerkl Gábor

Megszólalt a testvére is már róla.

Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának végét már ismerjük: közel egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy a kapcsolatuk mélyponton van, és úgy döntöttek, hogy tovább nem folytatják. Azóta a nyilvánosság érdeklődéssel kíséri, hogy Gabi élete merre tart.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja között hamar lángra kapott a tűz. A fiatal táncos és az énekesnő között azonnal átütő volt a kémia, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Gabinak és Máténak sok közös vonása van: a nézeteik, az értékrendjük és a művészet iránti szeretetük mind-mind egyezett.

Tévedés lenne azt hinni azonban, hogy ebben a kapcsolatban csak a romantika és a szerelem van jelen; Tóth Gabi elismerte, hogy a hangos viták és az összekülönbözések is részei a mindennapjaiknak. Ám ebben a kapcsolatban a konfliktusok nem a kapcsolat romlását jelentik, hanem éppen ellenkezőleg, építő jelleggel hat rájuk. Gabi kifejezte, hogy úgy érzi, végre olyan társra talált, aki elbírja az ő vehemens természetét, és képes vele együtt növekedni, fejlődni.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence jó kapcsolatát Tóth Vera, Gabi nővére is visszajelezte már húga számára: „A tesóm, Vera is azt mondja, hogy nem látott még ilyen önfeledtnek, mosolygósnak. Ő is azt látja, hogy jól érzem magam, teljességre találtam.

Forrás: Promotions.hu

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest