Az unokák közelébe sem mehet: Megrendítő ami most kiderült Meghan Markle édesapjáról

2024. április 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Fotó: Getty Images

Borzasztó ebbe még belegondolni is.

Valószínűleg egy édesapának az a legszörnyűbb ha nem jó a viszonya a gyermekeivel, az pedig különös fájdalom ha ezáltal az unokáival sem tarthatja a kapcsolatot. Sajnos egy ilyen helyzet alakult ki Meghan Markle családjában is.

A sussexi hercegné édesapjának botrányos viselkedésétől korábban sokszor zengett a média, ám az utóbbi időben nemigen lehetett róla hallani – írja a Blikk.

Annyira eldurvult a viszony köztük évekkel ezelőtt, hogy Meghan azt sem árulta el az apjának, hogy gyermeket vár, így az a rádióból értesült a hírről.

Meghan, nem beszél sem az édesapjával, sem a testvéreivel, csak az anyukájával tartotta a kapcsolatot.

A lánytestvérével, Samanthával pereskedtek is, de Thomas Markle, Meghan másik féltestvére is célba vette a hercegnét: az interneten folytatott gyalázkodást ellene. Hiába mondta Meghan apja, hogy szeretné látni az unokáit, a hercegné ettől teljesen elzárkózott. A szívszaggató történésekről a nagypapa a Good Morning Britain című műsorba beszélt minderről:

,,Összetört a szívem. Nagyon feldúlt vagyok. Ez kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben... megtagadni tőle, hogy láthassa az unokáját" – mondta.

Blikk

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest