A Megasztárban 15 éves tinifiúként ismertük meg: nőként Németországban kezdett új életet

Szecsődi Kari Németországban találta meg a helyét transznemű nőként.

Szecsődi Kari külföldön
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Megasztár negyedik szériájában tűnt fel a tinédzser Szecsődi Károly. A tehetségkutatóban a hetedik helyig menetelt, ma már viszont mindent hátrahagyva Németországban él, méghozzá nőként.

Szecsődi Kari külföldön

- Fantasztikus élmény volt, pláne gyerekként, hiszen csak 15 éves voltam akkor - emlékezett vissza a Megasztárra, és azt is elárulta a Story magazinnak, hogy azóta rengeteg változás történt életében.

Azon kívül, hogy külföldre költözött, óriási átalakuláson ment keresztül, hiszen ma már transznemű nőként éli mindennapjait.

- Amikor felvállaltam, hogy transzszexuális nő vagyok, az elég extrém helyzetet teremtett Magyarországon. Valahogy emellett nem lehetett zenei karriert építeni.

Rendkívül nehéz volt hátrahagyni itthoni életét és azokat, akik közel álltak hozzá. Gyakorlatilag a nulláról kezdte felépíteni Németországban életét, és ehhez semmi segítsége nem volt. Kezdetben nehezen találta meg a helyét, az éjszakában is dolgozott, mára viszont barátokra lelt, és munkáit is szereti.

- Van egy pompás, új életem. Hétvégente egy klubban énekelek, és néha vannak más énekes fellépéseim is, egyébként pedig recepciós vagyok egy szépségszalonban.

Szecsődi Kari nem is tervezi, hogy valaha hazaköltözik, hiszen megtalálta számításait, és jól érzi magát új életében.

A Megasztár cuki gyereksztárja férjhez ment: ilyen gyönyörű menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a fiatal magyar sztárok, akik 2023-ban oltár elé álltak.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Aktív

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük