Mark Walhberg kedvenc étele – recept

2024. ápr 21. 9:22
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A színész gyermekként nagyon sokszor evett lasagnet / Fotó: Shutterstock

A színész gyermekként nagyon sokszor evett lasagnét / Fotó: Shutterstock

A mozikban jelenleg futó Artúr, a király című film főszereplője, Mark Wahlberg színész, producer, üzletember, egykori modell és rapper életében az étel mindig előkelő helyet foglalt el, csakúgy, mint a család többi tagjánál is.

A Wahlberg-gyerekek közül három – Paul, Donnie és Mark – a Wahlburgers tulajdonosai. Mark Dorchesterben nőtt fel és édesanyja, Alma mindig odafigyelt, hogy kiadós ételekkel etesse a gyermekeit. Így a színésznek az olasz tészták, közte a lasagne volt az egyik favoritja.

Lasagne egy kicsit másképp

Hozzávalók:

40 dkg félkész lasagnelap

20 dkg puha kolbász

30 dkg paradicsom

20 dkg túró

15 dkg mozzarella

1 kis fej vöröshagyma

3 tojás

4 ek. olívaolaj

3 dkg reszelt sajt

3 dkg vaj

bazsalikom

Elkészítés: Daraboljuk fel a hámozott paradicsomot, aprítsuk össze a hagymát és a bazsalikomot, a tojásokat főzzük meg és karikázzuk fel. 3 ek. olajon dinszteljük meg a hagymát serpenyőben, tegyük bele a paradicsomot a sóval és a borssal együtt, majd közepes lángon főzzük 10-15 percet, a vége előtt bazsalikommal hintsük meg.

A maradék olajon süssük ki a kolbászkarikákat. Egy tűzálló edényt kenjünk ki vajjal, majd 1 réteg lasagne lappal béleljük ki, a paradicsomos szósszal kenjük meg, szórjuk rá a kockázott mozzarellát és áttört túrót halmozzunk rá. Utána a felvert tojást borssal és sóval ízesítsük és kenjük le, aztán a tojást és a kolbászt tegyük rá. Így rétegezzük, míg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére egy kis vajat tegyünk és 15 percig alatt süssük meg a sütőben.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

kedvenc

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
sztár kedvenc lasagne Mark Wahlberg