3 csillagjegy, akiknek rémálom lehet 2024 májusa

2024. április 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
fotó: Shutterstock

Fel kell készülniük rá: nem lesz sok köszönet abban, ami rájuk vár...

Skorpió

Valamiért bizonytalannak érzik magukat, az önbecsülésük is csökken. Ezért inkább kerülnék az embereket is, ki sem mozdulnának otthonról, de ezt nem tehetik meg. Viszont hosszabb távon lehet ennek pozitív hozadéka is: közelebb kerülhet a szeretteikhez és a partnerükhöz. Akikre most különösen nagy szükségük van, de meg is fogják kapni a támogatásukat, és a mély beszélgetések erősíteni fogják a kapcsolataikat.

Nyilas

Most a kommunikációban lesznek nehézségeik, ami feszültségekhez vezethet emberi kapcsolataikban. És mivel nem látják a probléma gyökerét, így persze a megoldást sem találják. De a legnagyobb baj, hogy a párkapcsolatukban is kommunikációs problémák adódhatnak. Ezért jobb, ha hagyják, hogy a dolgok lecsendesedjenek, és csak utána próbálkozznak valami megoldást találni. A természetben töltött idő segíthet megnyugodni.

Halak

Számukra elsősorban pénzügyileg lesz szerencsétlen ez a hónap. Lehet, hogy valamikor korábban nem figyeltek oda annyira, mire mennyit költenek, de ennek most látják a következményeit. És bár a Halak jegyűek nehezen kérnek segítséget, ezekben a nehéz időkben nem ártana, ha elfogadnák a hozzájuk közel állók támogatását. Mert bár nem mindig alakulnak a dolgok úgy, ahogy szeretnénk, de szerencsére nem vagyunk egyedül.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest