szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bedrogozva, vágásokkal a karján kórházba szállított énekesnő vallomást tett négy drogdílerről, ami miatt állítólag vérdíjat tűztek ki a fejére.

Sikeresen teljesítette az elterelést a drogos énekesnőként elhíresült előadó, akit 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból szállították kórházba, kábult állapotban, vágásokkal a karján, jelentős mennyiségű droggal a szervezetében – írja a Blikk.

Ahhoz ugyanakkor, hogy végleg megszüntessék ellene a nyomozást és az ügyészség ne emeljen vádat, május végéig még tartania kell a kapcsolatot pártfogójával.

Miután az énekesnőt kórházba szállították, a lakásán is találtak drogot, a XIII. kerületi rendőrkapitányság pedig vizsgálatot indított és alkut kötött az énekessel: ő tanúvallomást tett, amely alapján még tavaly négy személyt állítottak elő kábítószer-kereskedelem gyanújával, akik ügyében azóta is tart a nyomozás. A hatóságok az előadónak felajánlották az elterelés és a pártfogói felügyelet lehetőségét.

Blikk: Vérdíjat tűzött az alvilág a dílereiről valló híres magyar énekesnőre

Az énekesnő drogprevenciós programokkal megúszhatja a komolyabb büntetést.

A Blikk most a Fővárosi Főügyészségtől tudta meg, hogy az énekesnő sikeresen elvégezte a programot. Az elterelés fél évig tartott, és egy éven belül kellett teljesíteni. Az énekesnőnek összesen 12 alkalommal kellett egy órás foglalkozásokon részt vennie, melyek között maximum 30 nap telhetett el. A Blikk hozzáteszi: ha az énekesnőt a következő két évvel újra droggal kapnák el, annak már súlyos következményei lennének.

Mit tehet a rendőrség, ha valóban megfenyegette az alvilág a népszerű magyar énekesnőt?

Vérdíjat és elhallgattatást emleget a bulvársajtó, miután egy tavaly októberben drogfogyasztáson kapott énekesnő feldobta a rendőrségnek dílereit. Magyarország azonban nem Mexikó: szinte kizárt, hogy bárki megtámadjon egy országosan ismert embert. Ha viszont meg is próbálná, az énekesnőnek is vannak eszközei vele szemben.