Elképesztő változáson ment át a régi Való Világ szívtiprója: itt és így él most mindenki kedvence

2024. április 22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Új magyar filmcsillag a láthatáron? Fotó: Northfoto

Ez nem semmi, sokak álmát éli a magyar sztár..

A ValóVilág 4. szériájának szereplője, Simon Olivér nem éli rivalda fényben az életét, a műsor után el is tűnt egy kis időre, majd 2013-ban rádiós műsorvezetőként is kipróbálta magát, de nagy álma mindig is az volt, hogy filmezéssel foglalkozzon.

Olivér már számos produkcióban kapott szerepet, volt Jean Reno dublőre, Angelina Jolie-val is dolgozott együtt, de a Robin Hoodban is megfordult. Most azonban a Bonus Trip című filmben tűnik fel szereplőként, de a rendkívül szerény híresség ezek után sem vallja magát színésznek, csupán egy melósnak, aki nem is ezekből él meg.

A filmes karrier egy barokkos túlzás. Én egy melós vagyok, aki alkalmanként szerepel sorozatokban, filmekben. Valamelyik nap gondolkoztam, hogy a Valóvilágos Olival és a mostanival csak annyi a közös, hogy a DNS-ünk megegyezik.

Ezenfelül szöveges szerepei is vannak, itt találkozott Angeline Jolie-val:

Mivel ő dirigált, instruált bennünket a nevünkön szólított bennünket. Ő rendezőként nagyon tündéri és kedves volt. (…) Ez igaz Brad Pitt-re is. A csávónak olyan kisugárzása és aurája van. Volt alkalmam cigizni vele a gangon, egy-két szót váltottunk és nem bírtam ki, hogy ne kérjek vele egy közös fotót.

A Bonus Trip című film egy mérföldkő lehet Olivér karrierjében, hiszen egy bérgyilkost alakít, akinek négy komplex jelenete is van.

NLC

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest