A Palota nagyon jó hírt tett közzé: Együtt ünnepel az egész család

2024. április 22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Jó hír jött a királyi családból Fotó: Getty Images

A királyi család számára nehéz hónapokon van túl, de ezen a héten egy különleges családi eseményt ünnepelnek.

A walesi hercegi pár Lajos herceg hatodik születésnapját ünnepli - repül az idő!

A királyi család napirendje igencsak zsúfolt, mivel a királyi család felvette a tempót a sűrű tavaszi/nyári naptár előtt.

Ezen a héten még ezek az események történnek a család életében:

Hétfő

Az edinburghi herceg meglátogatja a Reading Rep Színházat, amelynek védnöke, a királyi hercegnő pedig mint a Szent György Ház Tanácsának kurátora részt vesz a Tanács ülésén, az éves előadáson és a vacsorán a Szent György Házban, a windsori kastélyban.

Kedd

Lajos herceg, aki 2018. április 23-án született, hatodik születésnapját ünnepli.

Edinburgh hercegnéje Bedfordban fog kötelezettségeket teljesíteni, többek között ellátogat a Kings Arms Projecthez - egy jótékonysági szervezethez, amely a hajléktalanság, a kitelepítés és az elszigeteltség ellen küzd Bedfordban és azon túl.

Anna hercegnő számára ez egy újabb vendéglátó este lesz, amikor a windsori kastélyban vacsorát tart a pártfogoltja, a Special Boat Service Association számára.

Szerda

Sophie hercegné újabb sűrű programon vesz részt, hiszen részt vesz a londoni BT Towerben a Corporate Impact Awards díjátadón, amelyet az NSPCC támogatására rendeznek.

Emellett részt vesz a Georgetown Institute of Women, Peace and Security (Georgetowni Nők, Béke és Biztonság Intézet) által a Női Béke és Biztonság Index elindítása alkalmából rendezett fogadáson, egy másik alkalommal pedig az ikonikus Abbey Road stúdióban, a Nemzetközi Vakmegelőzési Ügynökség globális nagyköveteként.

Anna hercegnő a nap folyamán Shropshire-ben tartózkodik, többek között a Bradley Farmon, ahol átadja a King's Award for Voluntary Service díjat.

Edinburgh hercege ellátogat a londoni Chelsea-ben található Nemzeti Hadsereg Múzeumba is.

Csütörtök

A királyi hercegnő Cambridgeshire-ben lesz, többek között ellátogat a North West Anglia NHS Foundation Trust-hoz a Hinchingbrooke Hospital Maternity Unitba.

Péntek

Edinburgh hercegnéje Edinburghba utazik, ahol a Women of Scotland Lunch vendége lesz, később pedig részt vesz egy vacsorán az Edinburgh Castle-ben, Alexandra királynő királyi hadsereg ápolónői testületének főezredeseként.

Szombat

Willem-Alexander király április 27-én lesz 57 éves - ez a nap Hollandiában a király napjaként ismert.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest