Ő Miklósa Erika 9 éves lánya: Bibiről meglepő dolgot árult el

Miklósa Erika a Dívány interjújában arról is beszélt, milyen gyerek örökbe fogadott kislánya, Bibi.

Miklósa Erika lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miklósa Erika világhírű opera-énekesnő, a The Voice coacha, fiatal tehetségek mentora és nem utolsósorban egy kilencéves kislány anyukája. Az 53 éves sztár szívét-lelkét beleadja minden feladatba, a feltöltődést pedig a család jelenti számára. A Díványnak adott interjúban kislányáról is mesélt. 

Miklósa Erika lánya

Miklósa Erika azt vallja, egy gyereknek az adja meg a szabadságot, ha tudja, mik a szabályok az életében, ugyanakkor a nevelésében nem ragaszkodnak semmihez görcsösen. Azt viszont Bibi kicsi kora óta tudja, hogy családjában a sport és az olvasás „szent”. Meglepő módon a zenetanulás nem kötelező. 

miklosa-erika-lanya
Fotó: Dívány/Miklósa Erika

- Egyáltalán nem erőltettük, de hát ebben a közegben nő fel. Kivártam, míg ő jelzi, hogy szeretne zenét tanulni, és most, kilencévesen arra vágyik, hogy csellózzon. Székesfehérvár mellett lakunk, itt működik a Hermann László Zeneiskola, megpróbáljuk a felvételit. A Virtuózokba több tehetség is érkezett innen, szóval, ha felveszik Bibit, nagyon jó kezekben lesz.  

Az interjúban a következő témákról olvashatsz még:

  • Bibi személyisége és az örökbefogadás,
  • az opera-énekesői karrier és a külföldi fellépések, 
  • a fiatal tehetségek támogatása, 
  • a vidéki élet, a szabadságvágy és a sport. 

Az 53 éves Miklósa Erika smink nélkül: ennyire más, mint a Voice-ban

Miklósa Erikát a tévében és a színpadon mindig makulátlanul kifestve látjuk, a hétköznapokon viszont nem sminkel.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük