„A tárgyként kezelés volt az i-re a pont” – Mészáros Norina a modellkarrier árnyoldaláról vallott: emiatt hagyta ott az egészet – fotó

tegnap 08:21
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Mészáros Norina a mellplasztikáról vallott / Fotó: RTL

Mészáros Norina nem bírta a modellkedést / Fotó: RTL

A modellkedés nemcsak fényűzésből és pózolásból áll... mindezt Mészáros Norina a saját bőrén tapasztalta meg. Az édesanya elmondta, miért váltott szakmát.

Ahogy azt a Blikk is megírta, a Next Top Model Hungary legutóbbi kiesője Keveházi Lili lett, aki korábban kapott egy második esélyt a műsorban. A feladatok és az elvárások egyre nagyobbak, amelynek a súlya alatt több lány is megtörni látszik: volt olyan, aki már a verseny feladását fontolgatta, annyira kikészült lelkileg.

Véget ért egy álom: Keveházi Lili másodjára is kiesett a Next Top Model Hungary-ből - videó

Véget ért egy álom: Keveházi Lili másodjára is kiesett a Next Top Model Hungary-ből - videó

Mészáros Norinában a a Next Top Model Hungary láttán újra felelevenedtek a régi emlékek, ugyanis Young G Béci felesége korábban modellként dolgozott. A barna szépség azonban már évekkel ezelőtt felhagyott a modellkedéssel, a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében pedig arról is beszámolt, miért döntött így.

„Utáltam modellkedni, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a többi gonosz modellt. Rám mindig is kihatott, hogy hogyan érzem magam, és ha nem találtam a helyem, feladtam! A tárgyként kezelés volt az i-re a pont. De jó volt rengeteg VIP-buliba menni, meg elég jól lehetett vele külföldön keresni. Mindig is éreztem, hogy nem ez az én pályám! De az biztos, hogy ha a lányom olyan magas és vékony lesz, amilyen én voltam, nem fogom erőltetni, de nyilván támogatni fogom mindenben” – vallotta be őszintén az édesanya, aki több mint tíz évvel ezelőtti, soha nem látott képkockákat is mutatott magáról. A csinos anyukáról félmeztelen fotó is készült, amelyen igazi dívaként pózolt a kamerának.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

mészáros norina

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

mészáros norina modellkedés árnyoldala otthagyta