Ő Ábel Anita vőlegénye: a sármos Robertóval már 5 éve egy párt alkot

A színésznő-műsorvezető és párja teljesen más közegben nőttek fel, de harmónia uralkodik kapcsolatukban.

Ábel Anita vőlegénye
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ábel Anita még 2018-ban jelentette be, hogy férjével, Krisztiánnal elválnak. 2019-ben újra rátalált a szerelem, és párjával, Roberto Favaróval fantasztikusan kiegészítik egymást immár öt éve.

Ábel Anita vőlegénye

Roberto Favaro egy főzős műsor házigazdájaként látható az EcoFamily Magyarország YouTube-csatornáján. A hírekbe akkor került be, amikor fény derült Ábel Anitához fűződő kapcsolatára. A főzőműsor szenvedélyes sztárja 2022 májusában meg is kérte a színésznő-műsorvezető kezét.

Ábel Anita egy kedves képösszeállítással emlékezett meg arról, hogy az ötödik évfordulójukat ünneplik, amit itt tudsz megnézni.

- Nagyon büszke vagyok a sikereire, de akkor is, amikor itthon főz valami mennyeit - mesélte a Hot! magazinnak a színésznő. Azt is hozzátette, főztje mellett imádja vőlegénye gondolkodásmódját és személyiségét is.

- Hasonlóan gondolkodunk a világról, az emberekről, a munkánkról, a családról, annak ellenére, hogy teljesen más közegben nőttünk fel. Ő echte olasz, sokkal nyitottabb a változásokra és a világra, gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Én ehhez túl „kocka” vagyok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Amikor megismerkedtek, Robertónak nem volt tévéje, így fogalma sem volt, kibe szeret bele.

- Én otthon az ő párja vagyok. Büszke rám, eljön megnézni a színházban, a tévéműsorokban, de ettől függetlenül éljük az életünket… Ő azért szeret, amilyen ember vagyok, és ez oda-vissza igaz… - részletezte a 49 éves sztár.

A munkában mind a ketten száztíz százalékban próbálnak teljesíteni. Tanácsot kérnek egymástól, azonban nem szólnak bele egymás életébe.

- Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé.

A 48 éves Ábel Anita smink nélkül: ennyire más, mint kifestve

Ábel Anitát évtizedek óta profi sminkben láthatjuk a tévében, a hétköznapokban viszont alig festi magát.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Activity

Ezt is szeretjük