Hiába várták, nem jelent meg Rékasi Károly

2024. április 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Tombolt, üvöltött ott mindenkivel Rékasi Károly Fotó: Blikk/Zsolnai Péter

Minden érintett mást gondol arról, miért nem volt ott.

A napokban óriási bulit tartottak a három éve véget ért Barátok közt egykori szereplői és stábtagjai. Százhúszan mulattak együtt – de azért volt néhány hiányzó is. Köztük Rékasi Károly, aki Bartha Zsoltként a kezdetektől oszlopos tagja és egyik főszereplője volt a sorozatnak.

Rékasi állította, ő nem értesült a rendezvényről. A színész egy podcastben beszélt erről, a hangjában érezhető sértettséggel.

Ez inkább valakinek a szervezése volt, akinek én nem vagyok a barátja, ezért nem hívott meg

– mondta akkor, majd a Blikk megkeresésére részletesebben is kommentálta a történetet. – A világon semmi problémám nincs azzal, hogy valaki nem hívott meg egy buliba, de azt meggyőződéssel hiszem, hogy ez nem egy Barátok köztös buli volt, hanem egyvalaki által szervezett, egyszerű buli. Különben nehézséget okozna a magam 23 évével, amit a sorozatban eltöltöttem, engem nem oda tartozónak tekinteni. Nem emlékszem, hogy valaha konfliktusom lett volna a szervezővel, de nincs azzal problémám, és nem is foglalkoztam vele, hogy nem hívtak meg, csak a megnevezés furcsa.

Ezek után Nagy Alexandra is megszólalt, aki elmondta: valóban ő szervezte a bulit, nem az RTL Klub, de szó nincs arról, hogy azért ne hívta volna meg Rékasit, mert „nem a barátja”… Sőt, szerinte az sem igaz, hogy nem volt meghívva.

– Ez egy önszervező, nem hivatalos esemény volt. Nagyon hiányoztak már a többiek, ezért is határoztam el, hogy feldobom a találkozás ötletét. Egy Facebook Messenger-csoportba szedtem össze a kollégákat, akik csak eszembe jutottak, és külön megkértem őket, hogy ők is adják hozzá a csoporthoz azokat, akiket esetleg én elfelejtettem... A levelezésben a találkozó minden részlete le volt írva. Természetesen senkit sem szerettem volna kihagyni, de külön nem lett volna módom közel 200 embernek szólni. A történtek hallatán azonnal leellenőriztem a csoportot, és Károlyt meghívtuk az eseményre, ráadásul én magam adtam a beszélgetéshez, tehát volt lehetősége részt venni. Tervezem, hogy lesz még ilyen buli, s akkor is meghívom, nagyon remélem, legközelebb eljön! – nyilatkozta Alexa

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest