Csak így tud gyógyulni... Elszakad a gyermekeitől Katalin hercegné?

2024. április 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Fotó: Getty Images

Súlyos döntést hozott.

A rákbetegséggel küzdő Katalin gyógyulása és nyugalma érdekében fontos projektekbe vág bele a hercegi pár.

Amióta hosszas titkolózás után kiderült, hogy Katalin hercegné rákos, majd azt is bejelentette, hogy már meg is kezdte a kemoterápiát, megszűnt a ködösítés körülötte. Így már azt is lehet tudni, hogy nagyon sok tekintetben megváltozott az életük, amióta fény derült a betegségére. Így például most a kezelések miatt jó ideig nem sportolhat. A hercegné ugyanis imád teniszezni és futni is, ám orvosai tanácsára most egy időre búcsút mond kedvenc sportjainak. De Katalin minden más tekintetben is fegyelmezetten betartja az orvosok előírásait, és nagyon bízik abban, hogy hamarosan meg fog gyógyulni.

Egy másik fontos döntés, hogy felújítanák az Adelaide Cottage nevű palotát a család jelenlegi otthona mellett. Mégpedig abból a célból, hogy

a hercegné a kezelések idejére ide költözhessen, és így minél kevésbé zavarja meg ezzel a gyerekek mindennapi életét.

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

– Vilmos és Katalin imádják az Adelaide Cottage-ot, de kicsi, éppen csak elfér benne az egész család, és

Katalinnak most nyugalom kell a gyógyuláshoz

– mondta egy bennfentes, majd hozzátette: mivel tisztában vannak azzal, hogy az alattvalók mennyire érzékenyek a királyi családra költött állami kiadásokra, a felújítást a saját vagyonukból fogják fizetni. De talán ennél is fontosabb fejlemény, hogy Katalin gyógyulása érdekében a hercegi pár arról is döntött, a korábbi tervekkel ellentétben mégsem találkoznak az Angliába látogató Harryvel.

– Vilmos és Katalin most nagyon tudatosan a hercegné felépülésére, a pozitív élményekre összpontosítanak. Ezért bár Harry a jövő hónap elején Londonba érkezik, egyelőre nem tervezik, hogy találkozzanak vele – nyilatkozta a bennfentes.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest