"Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy" – az mondta ki az igazságot Máté Krisztináról, akitől a legjobban fájt

2024. április 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Máté Krisztina Fotó: Blikk

Egykor a TV2 híradójának egyik arca volt, de Máté Kriszta sok éve eltűnt a képernyőről. Most kiderült, mi állt a háttérben

Máté Kriszta nemrégiben a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube műsor vendége volt, ahol elmesélte, miért nem láthatjuk őt és férjét, Bárdos Andrást lassan tíz éve. Nemhogy a képernyőn, de szinte sehol… Pedig András 1988, míg Kriszta 1995 óta tévézett.

– Elég volt belőlünk – és nekünk is belőlük... Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot – idézte fel a történteket.

Kriszta ekkor már nem érezte jól magát ebben a munkakörben, megváltozott az életformájuk a gyerekeik miatt.

– Fontosabb volt, hogy a lányomat én vigyem el edzésre, és nekem mondja el, mi történt vele aznap – mondta, így aztán mégiscsak megszületett a döntés. De csak az egyik része… Ugyanis arra nem volt terv, hogy mi legyen a következő lépés... Kriszta bevallotta, kezdetben nem tudta, mi vár rá, és ez félelmet keltett benne.

– Amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött – mondta az egykori műsorvezető. Csak akkor talált új irányt, amikor 2012-ben felkérést kapott az akkoriban alakult RTL II vezetőségétől a műsorszerkesztői pozícióra. És mi vitte rá, hogy elfogadja az ajánlatot? Férje kicsit furcsa, de a fejlemények fényében mégiscsak sikeres motiválása...

– Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András:

Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy,

és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást! – mesélte nevetve. Majd azt is elmondta: bár az átállás először nem volt könnyű, ma már egyáltalán nem hiányzik neki a szereplés, sokkal otthonosabban érzi magát a stáb tagjaként. És a változásoknak köszönhetően most már több szabadság és rugalmasság van az életében, amiért külön hálás.

– Már nem kell mindig sminkelni sem... – mondta mosolyogva, de végül azt is elárulta: azért az még mindig jólesik neki, amikor például a zöldségesnél megszólítják, és megkérdezik tőle: „Olyan rég láttam, szabadságon van?”

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest