Hirdetés

Kompakt és hordozható számítógépházzal rukkolt elő a DeepCool

A cég két színben készülő, akár GeForce RTX 4090-nel is megpakolható modellje ránézésre jól szellőzik.

Hirdetés

A DeepCool egy olyan Mini-ITX-es házzal gyarapította portfólióját, amelyet a felső fülénél fogva könnyedén szállíthatunk kézben, és bár balján edzett üveglapot hord, a többi irányból gazdagon perforált elemek nyugszanak acélvázán.


[+]

A CH160 típusjelű, feketében, illetve fehérben választható, üresen 3,3 kilogrammos megoldás 283,5 mm-es magasságához 200 mm-es szélesség társul, 336 mm-es mélység kíséretében, és 3 bővítőhelyes belsejében 172 mm magasra nőtt processzorhűtő fér el.


[+]

A frontba költözött, legfeljebb 140 mm hosszú tápegység tekintetében SFX/SFX-L és ATX formátumokban egyaránt gondolkodhatunk, ám amíg videokártyánk az előbbi esetben 305, addig az utóbbiban 230 mm hosszúságú lehet. Felül kettő, hátul pedig egy darab 120 mm-es ventilátor állítható csatasorba, azonban az előre telepíthető, magányos példány a 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtót egyformán fogadó rögzítővel osztozik a helyen.


[+]

A (nettó) 60 dollárt kóstáló, három porszűrő betéttel érkező konstrukció radiátorokat nem tud elszállásolni, és a bal oldalának alsó részén megtelepedett előlapi kivezetései egy USB 3.2 Gen 2 Type-C kapuban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektorban, továbbá egy 3,5 mm-es jackben merülnek ki.


[+]

Előzmények

Hirdetés