Igent mondott a Bridget Jones-filmek sztárja: őt is láthatjuk a mozivásznon

2024. április 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Jön a Bridget Jones negyedik része Fotó: Getty Images

Igent mondott.

Mint azt megírtuk, hamarosan elkezdődik a Bridget Jones filmek legújabb részének forgatása: az információk szerint a főszereplőt alakító Renée Zellweger már lakást is keres a munkák idejére Londonban, ugyanis májusban kezdik meg a munkálatokat. A negyedik rész Helen Fielding 2013-as könyvét a Bridget Jones: Mad About the Boy-t (Bridget Jones naplója: Bolondulásig) dolgozza fel.

Eddig még kérdéses volt, hogy Colin Firth mellett a másik férfi főhős, Hugh Grant is vállalja-e a felkérést, de nemrégiben kiderült, hogy igen. A színész most először meg is szólalt meg a filmmel kapcsolatban, és elárulta, hogy Renée-vel az utóbbi 10 évben folyamatosan összefutottak, és úgy gondolja, jó párost alkotnak ketten.

"Nagyon megindító és vicces is. Részben Helen Fielding tapasztalatain alapul, aki a férje halála után egyedül nevelt fel két gyereket. Bridget tehát két gyereket nevel, és azon töpreng, vajon vissza kellene-e térnie a randizáshoz. Ez egy nagyon jó forgatókönyv" - árult el részleteket a fimről a People-nek, amely egyébként jövőre, Valentin-napon kerül a mozikba.

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest