szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész szerint a forgatókönyv „nemcsak vicces, megindító is lesz”.

Mi is megírtuk, hogy a következő Bálint-napon, 2025. február 14-én érkezik a negyedik Bridget Jones-film, amelyben a címszerepet játszó Renée Zellweger mellett Hugh Grant is visszatér. A brit színész most a People magazinnak árult el néhány részletet a filmről.

„Nemcsak vicces, megindító is lesz” – mondta Grant a Bridget Jones: Mad About the Boy című filmről, amely Helen Fielding azonos című regényéből készül.

Részben Helen Fielding saját tapasztalatain alapul, és arról szól, hogyan nevelt fel egyedül két gyereket, miután a férje meghalt.

Így a forgatókönyv szerint Bridget hasonlóan két gyereket nevel, és azon gondolkodik, valaha vissza fog-e térni a randizáshoz” – mondta el Grant.

Helen Fielding 2000 óta élt kapcsolatban A Simpson család egyik író-producerével, Kevin Currannel, akivel két gyerekük született, és aki 2016-ban rák miatt fellépő komplikációk miatt halt meg. A Bridget Jones-könyvsorozatnak ebben a részében a címszereplő párjáról, Mark Darcyról (őt játszotta Colin Firth) kiderül, hogy meghalt egy tragikus balesetben.

Grant arról is beszélt, az utóbbi tíz évben is össze-összefut néha Renée Zellwegerrel. „Mindig tudunk kapcsolódni egymáshoz” – mondta róla.

A következő filmben visszatér Emma Thompson is, aki dr. Rawlings karakterét játszotta a harmadik részben. Ott lesz a szereplők között a 12 év rabszolgaságért Oscarra jelölt Chiwetel Ejiofor és a Fehér Lótuszból ismert Leo Woodall is. A filmet az Oscarra jelölt To Leslie-t készítő Michael Morris rendezi majd, Helen Fielding producerként vesz részt az alkotói folyamatban.

Megvan, mikor érkezik a Bridget Jones folytatása, visszatér Hugh Grant is

Renée Zellweger újra eljátssza legendás szerepét, de visszatér a filmsorozatba Emma Thompson is.