Hatalmas örömhírt osztott meg Szabó Erika: már csak szeptemberig kell várni rá

2024. április 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Szabó Erika - fotó: Blikk/Pozsonyi Zita

Így döntött.

Szabó Erika és férje régóta tervezték a közös gyermeket, és több évet is vártak rá. Végül tavaly októberben megszületett Nolen, és a 38 éves édesanya így mesélt terhességéről:

„Nolen nem jött könnyen, úgyhogy nem tagadom, voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, lehetetlen, hogy édesanyává váljak. Végül két évig tartó várakozás után megtörtént a csoda, kiderült, hogy várandós vagyok” – mesélte a Barátok közt egykori sztárja, és arról is beszélt, hogy megérezte: kisfiút vár.

Megérkezett: büszkén mutatta meg kisbabáját Szabó Erika

Megérkezett: büszkén mutatta meg kisbabáját Szabó Erika

Erika 2023 júniusában elbúcsúzott a Thália Színháztól, és azóta kizárólag az anyaságnak élt, most azonban úgy döntött, hogy szépen, fokozatosan visszatér a színpadra. Közösségi oldalán már meg is osztotta az örömhírt:

"Szeptembertől újra színpadra állok a Thália Színházban. Sokszor mondják társulatokra, hogy olyan, mint egy család, és a Thália tényleg az. Egyelőre szép fokozatosan veszem vissza a szerepeim, hogy az igazi családom számára is kényelmes legyen. Gyertek színházba! Találkozzunk jövőre a Thália Színházban!" – írta az Instagram-posztjában, amelyet ide kattintva tekinthetsz meg.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest