Hirdetés

Nyár közepén jön az AOC 540 Hz-es gaming monitora

Az Agon Pro szériás, kellemes felszereltségű újdonság lényegesen olcsóbb lesz a jelenleg kapható ellenlábasánál.

Hirdetés

Az ASUS után az AOC is hamarosan csatlakozik azon cégek sorába, amelyek kínálatukban 540 Hz-es TN panellel szerelt monitort jegyezhetnek.


(forrás: Club386) [+]

Az Agon Pro AG246FK névre keresztelt, 24,1 hüvelykes modell látszólag még nem került fel a hivatalos honlapra, de azt már tudni lehet, hogy a konkurenciánál picit szolidabb külsejű készülék a Full HD felbontáshoz 0,2 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást, és VESA DisplayHDR 400 minősítéséből fakadóan legalább 400 cd/m2-es fénysűrűséget társít.


(forrás: Club386) [+]

A 100 százalékos sRGB színtérlefedettséggel rendelkező, elvileg majd 700 eurót kóstáló képernyő 5 wattos sztereó hangszórókat, hátsó hangulatvilágítást, illetve kihúzható fejhallgató tartót kap, és fedélzetén a magányos DisplayPort, a két HDMI bemenet, az USB Type-C kapu, továbbá a 3,5 mm-es jack mellett egy négyportos USB hubnak is helyet szorítanak.


(forrás: Club386) [+]

Ha minden igaz, akkor a periféria debütálását júliusra tervezik, és a 24,5 hüvelykes, 390 Hz-es képfrissítési rátával, valamint 1 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozó IPS panelt felsorakoztató, 450 euróra taksált AG256FS-sel tandemben fog megjelenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Előzmények

Hirdetés