Itt az újabb celebbotrány! David Beckham milliókra perelte Mark Wahlbergéket: mi a fene történt?

2024. ápr 23. 17:48
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Beckham brutálisan berágott Wahlbergékre / Fotó: Northfoto

Beckham brutálisan berágott Wahlbergékre / Fotó: Northfoto

10 millió dolláros pert indított David Beckham Mark Wahlberg fitneszcége ellen, azzal az indokkal, hogy félrevezették, mikor aláírta a globális nagyköveti szerződést.

Pereskedésbe kezdett David Beckham: a jogvita Mark Wahlberg F45 nevű cége ellen indult, mert a válogatott labdarúgó azt állítja, a cég félrevezette őt, mikor elvállalta a nagyköveti posztot, most 10 millió dollár a per tétje - írja a mafab.hu.

A perben nem csak Mark Wahlberg, de az Investment Group és az F45 alapítói, Adam Gilchrist és Rob Deutsch is érintettek. Beckham állítása szerint 10 millió dollárt bukott, mivel az ígért részvényeket késve kapta meg, így mire a birtokába kerültek, értékük már jelentősen lecsökkent.

Az F45 visszautasította az állításokat, csalásra hivatkozva, majd az ügy elutasítását kérvényezte, azonban a bíróság döntéshozói úgy döntöttek: folytatja az eljárást.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

David Beckham

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

David Beckham Mark Wahlberg per pereskedés csalás bíróság eljárás