Dobó Kata vallomása: „Vezekelnem kellett”

tegnap 18:36
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Dobó Kata- fotó: Blikk/ Fuszek Gábor

Dobó Kata úgy érzi, megbüntette a szakma / Fotó: Blikk/ Fuszek Gábor

Dobó Kata számára A miniszter félrelép című film hozta meg az országos ismertséget, amelyet követően felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Ám az iskolában mindössze egy évet töltött, majd Amerikába költözött. Ez elsőre mesésen hangzik, ám a színész-rendező azt mondja, miután visszatért Magyarországra, nem fogadta tárt karokkal a szakma, vezekelnie kellett a döntéséért.

– Miután a nyolc évig tartó amerikai kiruccanásom után hazajöttem, sok rosszat kaptam a nyakamba, például olyasmiket, hogy nem sikerült Amerika, és nem fogadott be a szakma sem. El kellett telnie jó pár évnek, mire Jordán Tamás lehívott magához a nyári játékokra valamit játszani, ahol meglátott Verebes Pista, és ő hívott a Pinceszínházba a Libikókát játszani Szervét Tiborral. Ez nem jött egyből, mert amikor hazatértem, úgy éreztem, hogy vezekelnem kellett azért, mert otthagytam az egyetemet – fogalmazott a Klubrádió YouTube-csatornáján elérhető Művészbejáró című műsorban Dobó Kata.

A színésznő persze, egy pillanatra sem bánta meg a külföldi útját, hiszen rengeteget köszönhet a kinti életének, többek között, hogy kiválóan beszél angolul.

Dobó Kata egy tisztítóceremóniával ünnepelte Balin az 50. születésnapját: elárulta, mitől érzi magát jobban a bőrében, mint 20 évesen – videó

Dobó Kata egy tisztítóceremóniával ünnepelte Balin az 50. születésnapját: elárulta, mitől érzi magát jobban a bőrében, mint 20 évesen – videó

– Napi hat-hét órát tanultam heti öt napban. Úgyhogy pár hónap után már azt éreztem, se magyarul, se angolul nem tudok, teljesen összezavarodtak a dolgok a fejemben, de egyébként nagyon hatékony volt – emlékezett vissza Kata.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Dobó Kata

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Dobó Kata szakma vezeklés vallomás Amerikai Egyesült Államok főiskola