Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Magam sem hittem, hogy amiről most beszélni fogok nektek, az megtörténhet...

    – kezdte legújabb YouTube videóját Osváth Zsolt, aki elárulta követőinek, tavaly nyáron beperelték őt 2022-ben nyitott éttermük miatt, mivel annak neve, az Unicorn Bistro összetéveszthető a felperes Unicorn Café nevével.

    „Mindannyian értetlenül álltunk a történtek előtt, ez egyáltalán hogy fordulhat elő? Fontos tudnotok, hogy mi a nevünket és az ábrás védjegyünket termesztésen levédettük a Szellemi Tulajdoni Nemzeti Hivatalnál, aki köteles ilyenkor lefuttatni egy védjegykutatást, amely pont azt a célt szolgálja, hogyha van összetéveszthetőség, az időben kiderüljön. 2022 júliusában ilyet a hivatal nem talált, erről hivatalos levelet küldtek nekünk. Maga a hivatal adott ki egy iratot, hogy ilyen üzlet, név nincsen.”

    Ügyvédjeik szerint a probléma kiskapuja, hogy a szóban forgó céget 2019-ben jegyezték be, ami után hivatalosan 5 éve van a tulajdonosnak arra, hogy meg is nyissa a vállalkozását – ez történt most is, bár a férfi megjegyzi, ennek ellenére nem volt semmi névegyezőség a 2 évvel ezelőtti vizsgálatkor.

    Az étteremtulajdonos ezután úgy folytatta, némi magánnyomozással azt is kiderítette, ki perelte be őket.

    „Egy követőm, aki az éttermünk megnyitásától számítva többször is járt ott, vendégünk volt a fesztiválokon, posztolt onnan, követett minket minden platformon, részt vett a kis közösségünkben. Ettől még félelmetesebb érzés volt, hogy van aki tulajdonképpen kvázi a rajongókból vált azzá, aki el akarja tőlünk venni azt, amiért a belünket is kidolgoztuk. Kicsit átverve éreztem magam” – folytatta Osváth, aki szerint több oka is volt annak, hogy erről eddig nem beszélt, egyrészt nem akart áldozatpózban tetszelegni, de készen áll harcolni az étterméért, annak ellenére, hogy a bíróság elsőfokon ellenük ítélt. 

    „Köteleznek a névváltás, minden receptúránk kiadására, a beszállítóinknak az adatainak a közlésére, a közösségi oldalaink átnevezésére... Tehát tulajdonképpen kivéreztetnek” – mondta a férfi, hozzátéve: szeretett volna közös együttműködést, egyfajta franchise-t létrehozni a felperessel, de ajánlatukat elutasították. Osváthék fellebbeztek az ítélet ellen.

  • A művésznő elmondása szerint erre nem azért került sor, mert anyagi gondjai lennének.

    08-story gala 2018-180210-A40A6527
    Fotó: Szécsi István / Dívány

    Medveczky Ilona a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy nemrég elajándékozta rengeteg holmiját – számolt be róla a Femina. Mint kiderült, a márciusban 83. életévét betöltő revütáncosnő eladásra kínált házában is történt előrelépés.

    83 éves vagyok. A temetőbe nem tudom magammal vinni az értékeimet. Szeretném olyanoknak ajándékozni, akik mellettem állnak, szeretnek. Boldogan adok...

    – mondta a lapnak Medveczky, aki nemrég lomtalanításba kezdett, és három konténert töltött meg a holmijaival, gyönyörű bútorait pedig továbbajándékozta. Hozzátette, 800 négyzetméteres ingatlanja felét is sikerült eladnia mostanában.

    Életem végéig élhetek benne, a felső szintre pedig egy házaspár fog költözni a két tündéri kisgyerekükkel. Ők segítenek a kertet rendben tartani, és a kutyáimat is szeretik. Köszönöm szépen! Vagyok, virulok, nincsenek anyagi gondjaim. Két gondom van most az életben: az éveim száma és az egészség, vagyis olyanok, amiket nem lehet pénzen megvenni

    – fogalmazott.

  • Fura kombinációjú csemegét kíván mostanság a modell.

    Gólyahírrel jelentkezett be követőihez az előző héten az állapotos Hailey és Justin Bieber, akik a szülővé válásuk előtt gyorsan meg is újították házassági fogadalmukat. 

    A sztárpárnak az utolsó trimeszterig sikerült titkolnia, hogy első gyermeküket várják – a modell az amerikai bulvárlapok információi szerint a hatodik hónapban járhat, és ezt bizonyítják azok az elmúlt hetekben készült képek is, amelyeket Bieber most tett közzé Instagram-oldalán.

    A kismama gömbölyödő pocakjáról készült fotói mellett azt is megosztotta 24 óráig elérhető történetében, milyen ételt kíván a leginkább jelenleg:

    savanyú uborkán szervírozott tojássalátát, csípős szósszal megöntözve.

    „Nem, nem szabad elítélned!” – írta viccelődve a furcsa fogásról készült képéhez a sminkguru.

  • Joel és Ellie visszatér.

    the last of us.png
    Fotó: IMDb

    Tavaly mutatták be a The Last of Us élő szereplős adaptációját, amely alapjául az azonos címmel megjelent PlayStation-játék szolgált. Az HBO sorozata a premierje óta hatalmas sikernek örvend, ezért rögtön meg is rendelték annak második szezonját, amely jelenleg is gőzerővel készül.

    A Kanadában forgó produkcióról nemrég szárnyra kapott az a pletyka, hogy a Joelt alakító Pedro Pascal alig pár hét alatt letudta a jeleneteit, holott annak munkálatait várhatóan csak 2024 második felében fejezik be. Mindenesetre megjöttek az első képkockák a sorozat második évadából, amiken Pedro Pascal és Bella Ramsey karakterei láthatók, azaz Joel és Ellie. Íme: