A Momentum politikusa kiakadt az újrainduló Győzike Show miatt

2024.04.24. 14:31
Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a Győzike Show újraindulásával kapcsolatban szerdán. Szerinte a műsor nagyon sokat ártott a hazai roma kisebbség megítélésének.

A Momentum politikusa azt írja: „A műsor rasszista sztereotípiák és a mérték nélküli szociális hergelés aljas keveréke volt. Gáspár Győző azóta is próbálja a valóságshow-ban elsajátított receptet újra és újra rásózni a magyar emberekre, egyre csekélyebb érdeklődés mellett. Azonban amióta a Fidesz kommunikációs gépezetének része lett Gáspár Győző, új lendületet vett a mérték nélküli kultúra- és ízlésrombolás.”

A képviselő szerint „Mészáros Lőrinc tévéje mostantól főműsoridős »szórakoztatást« próbál gyártani belőle”. Hozzátette, a magyarországi cigányság felemeléséről már rég lemondtak, és „ennyire futja a kormánynak”.

A Fidesz kultúrája: a Győzike show. A Fidesz arca: Győzike. Deutsch Tamás listavezetése ennek a fényében nem meglepő

– írta Lőcsei Lajos.

Amint arról az Index is beszámolt, tizennégy év után visszatér a képernyőkre a Győzike Show című reality-komédiasorozat, amelyben Gáspár Győző és családja életének mindennapjait követhetjük ismét nyomon. A műsort ezúttal a TV2 vetíti. A showman egyébként 2022-ben még arról beszélt az Indexnek, hogy nem akar tovább Győzike lenni.