Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Rövid idő alatt hosszú utat járt be az énekes.

    A ValMar duó énekese, Marics Peti a Blikknek adott interjút, melyben egyebek mellett arról is kérdezték, hogyan kötött ki a TV2-s Zsákbamacska házigazdájaként. Mint kiderült, fiatal énekes már tizenéves korában sorra vette azokat szakmákat, melyekben szívesen dolgozna. Bár ezek közt a műsorvezetés is szerepelt, mégsem gondolta volna, hogy a harmincas évei előtt ez megvalósulhat. Úgy tervezte, előtte zenei karrierjére szeretne koncentrálni, majd miután az lecsillapodott, akkor foglalkozhatna a tévézéssel.

    Marics az éneklés mellett több tévéműsorban is feltűnt az utóbbi években. A Sztárban Sztárban más előadókat utánozott, a Sztárban Sztár leszek!-ben zsűriként állt helyt, a Dancing with the Starsban pedig táncolt. A lap azon a kérdésre, hogy belegondolt-e már abba, mennyi mindent elért ilyen rövid idő alatt, így felelt:

    Imádok mindent, amit csinálok, és jó érzéssel tölt el, hogy ennyi mindent elértem, ennyi mindenben kipróbálhattam már magamat. Amit annak idején a kicsi Peti megálmodott, az mind megtörtént. Ez eszméletlen érzés. Számomra még sokszor mindig hihetetlen, hogy 2-3 éve még kétezer forinttal a zsebemben indultam el bulizni, amibe a parti utáni gyrosnak és az éjszakai buszjegynek is bele kellett férnie, most pedig már nem kell ilyenek miatt aggódnom.

  • Henry Cavillt váltotta a fantasy-sorozatban.

    the witcher imdb.png
    Fotó: IMDb

    A Netflix néhány hete közölte, hogy az 5.évaddal a Vaják (The Witcher) című fantasy-sorozat végére pont kerül. Ez azt jelenti, hogy a Henry Cavillt Ríviai Geralt szerepében leváltó Liam Hemsworth-nek csak két évada lesz elnyerni a rajongók tetszését, akik persze eddig sem rejtették véka alá a véleményüket. 

    Mint arról már egy ideje tudni lehetett, a 4. évadban Chris Hemsworth öccse veszi át a stafétabotot brit kollégájától. Távozásának oka meglepetésként ért mindenkit, hiszen jól ismert tény volt, hogy Cavill szerelemprojektjének számított az Andrzej Sapkowski regényein alapuló sorozat. A széria rajongói fájó szívvel vették tudomásul, hogy szeretett vajákjuk búcsút vesz a produkciótól, Hemsworth pedig kapott hideget-meleget, annak ellenére, hogy még egy képkockát sem láthattak belőle a nézők. Idáig.

    A Metrónak köszönhetően ugyanis kiszivárogtak az első képek, amiken az ifjabb Hemsworth először látható az ikonikus szörnyvadász szerepében. Bár az említett felvételek nem a legjobb minőségűek, az mégis kilátszani tűnik belőlük, hogy a 34 éves ausztrál színész valóban hasonlít Cavill karakterére. Íme:

  • Magyarázkodni kényszerült a két játékos.

    Nézői hozzászólásokat olvasgathattak a ValóVilág 12 játékosai a műsor legutóbbi részében, a program azonban nem egészen úgy sült el, mint tervezték. A kedves és bíztató hangvételű üzenetek után ugyanis az egyik kommentelő apró titkot árult el két játékosról, VV Noémiről és VV Valenről – aki egyébként az elmúlt napokban VV Dorkával került közelebbi kapcsolatba, már a gyerekvállalás is szóba került köztük.

    Nagyon bírlak Valen, a Noémival való szájrapuszi sem tántorított el!

    Az üzenet felolvasását követően döbbent csend állt be a villa nappalijában, amelyet először maga Valen tört meg.

    „Ilyen nem volt! Kérek egy visszajátszást majd srácok!”

    „Nem is volt, csak egymásra fordultunk a bulin, de hogyha úgy tűnt, akkor egészségedre!” – közölte a másik érintett, hozzátéve: neki nincs kinek bizonygatnia igazát. Társaik kételkedő tekintettel fogadták magyarázkodásukat.

  • A fiatalságának megőrzése érdekében botoxoltatott.

    32 évesen túl vagyok életem első botoxán, és igen, vállalom!

    kezdi Instagram-bejegyzésében Berki Mazsi, melyben egy videóban mutatja meg, hogyan is zajlott a szépészeti beavatkozása.

    Mint írja, manapság a plasztika, vagy orvos esztétikai kezelések megosztó témának számítanak, és nem is az a szándéka, hogy bárkit is befolyásoljon, hanem szeretné megosztani saját érzéseit és a gondolatait követőivel. Az infuenszer első szépészeti beavatkozása 6 évvel ezelőtt történt, akkor ajakfeltöltésen járt, ugyanis „vékony ajkakat örökölt, melyekkel nem volt elégedett”.

    Azóta foglalkozom az ajkam természetes dúsításával, úgy, hogy még véletlenül se essek túlzásba, hisz’ szeretném, hogy a szüleim rám ismerjenek. A botox az egyik legkedveltebb esztétikai beavatkozás, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy ebben a turpisságban én is részt vegyek, de úgy, hogy vállalom

     – fogalmaz az édesanya, aki szerint sokan hajlamosak túlzásba esni, ezért volt fontos számára, hogy megfelelő szakembert válasszon.

    Számomra fontos volt, hogy a mimikám ne veszítsem el, és ne úgy nézzek ki, mint akit legyőzött a botox. Talán ez a kép mindannyiunk előtt megvan. Én a megelőzés híve vagyok, és csupán nem szeretnék elmélyült ráncokat

    – zárja sorait Berki Mazsi, aki egyébként maximálisan elégedett a az eredménnyel: „vállalom, hogy én is azon nők közé tartozom, akik csintalanul szeretnék megőrizni fiatalságukat”.