Hirdetés

Szemből és balról egyformán beláthatunk a Sharkoon új, ATX-es házába

A vertikális riser kittel kiegészíthető megoldáshoz négy LED-es légkavaró, illetve egy VGA-támaszték jár extraként.

A német Sharkoon egy két irányból belátható, sztenderd kamrafelosztású házat dobott piacra, amit Rebel C60 RGB-nek hívnak, és amelynek 495 mm-es magasságához 230 mm szélesség párosul, 457 mm-es hosszal kísérve.


[+]

A feketében és fehérben egyaránt választható, ATX-es konstrukció a frontján és balján edzett üveglapot hord, és 165 mm magas processzorhűtő, továbbá 400 mm hosszú videokártya számára szolgálhat otthonul. A porszűrő betétekkel védett, 7 bővítőhelyes beltérben három 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el az alaplapi tálca mögött, miközben hardvereinkre legfeljebb 8 ventilátor küldheti a hűsítő fuvallatokat, amelyekből négy 120 mm-es, ARGB fénydiódákkal megszórt (PWM-es) példányt tartozékként megkapunk.


[+]

Radiátorból egy 360, illetve egy 240 mm-es darabban gondolkodhatunk, és a tetőlemez jobb elülső szekciójába költöztetett előlapi kivezetések sorában egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-C, meg két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektort találhatunk a 3,5 mm-es kombójacken kívül. Az üresen 9,3 kilogrammos, 110 euróért kínált miditoronyhoz egy nyolcportos ARGB kontrollert adnak, amely manuálisan babrálva 22 effektet támogat, a világítást pedig ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync vagy Gigabyte RGB Fusion technológiákkal is variálhatjuk deszkánk 5 voltos tüskesorának köszönhetően.


[+]

Említést érdemel, hogy grafikus vezérlőnk megrogyását/deformációját egy gumírozott kontaktfelületű támaszték akadályozza meg, és függőleges állású beépítésre ugyancsak módunk nyílik, bár ehhez külön meg kell vásárolnunk a Rebel C Series Vertical Graphics Kit nevezetű, PCI Express 4.0-s riser készletet (fekete, fehér), ami körülbelül 50 eurót kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés