Tömegpánik tört ki, olyan sokan énekeltek karácsonyi dalokat, és a TikTokot hibáztatják - videó

Columbia Road, karácsony, ének, illusztráció
BATH - DEC 9: People sing carols at the Christmas Market in the streets surrounding Bath Abbey on Dec 9, 2015 in Bath, UK. The market is held annually in the historic Unesco World Heritage City.
Vágólapra másolva!
Az egyik leghíresebb londoni karácsonyi közösségi éneklés hátralévő eseményeit törölték, miután a legutóbbi alkalommal több ezren mentek el, és tömeghisztéria alakult ki. Évekig minden rendben volt, aztán vírusszerűen terjedni kezdtek a videók az eseménysorozatról a TikTokon, és hirtelen mindenki ott akart lenni.
Vágólapra másolva!

A londoniak az elmúlt évtizedben minden decemberi szerdán összegyűltek a Columbia Road virágpiac közelében, hogy együtt énekeljenek karácsonyi dalokat, forralt bort kortyolgassanak és meglátogassák a környékbeli üzleteket. A helyi templom zongoráját kitolták az utcára, így zenei aláfestést is kapott a közösségi éneklés.

@myperfectlondon#london#christmas#carolsinging#columbiaroad#columbiaroadflowermarket#eastlondon#xmas♬ original sound - Ruslana Rachynska

Idén az egyik decemberi összejövetelről készült videók vírusszerűen elterjedtek a TikTok-on, és emiatt legutóbb a szokásosnál tízszer több ember jelent meg énekelni, ami miatt az utcák zsúfolásig megteltek.

@therealmattiep

♬ original sound - Matthew

Sokan féltek, akkorára hízott a kontrollálhatatlan tömeg. Arról panaszkodtak az emberek, hogy moccanni sem lehetett, nemhogy vásárolgatni a környező üzletekben vagy forralt bort iszogatni.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendezvényt szervező templom, a St. Peter's Bethnal Green közleményt adott ki, amelyben bejelentették, hogy a decemberre tervezett hátralévő összejöveteleket lefújják, mert a 7 ezer fős tömeg mérete már veszélyes volt.

- írták a közleményben.

A cikket támogatta a Pepco. Érezhető minőség, szerethető áron.