DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
Egyéb

IGNITE the year: Indítsd be a 2024-es első negyedévet tűzzel és céllal

Amint átlépsz az új évbe, lehetőség nyílik arra, hogy céltudatosan és teljes gőzzel kövesd a vágyaidalt és szenvedélyeidet. A Q1, a 2024-es év első negyedéve, nem csupán egy újabb fejezet; ugyanakkor egy új kezdet is.

photo



Most pedig itt az idő, hogy teljes gőzzel felfedezd a 'miértedet'. És ennek az útnak nincs jobb módja, mint csatlakozni hozzánk a 2024-es IM IGNITE rendezvényen Budapesten, Magyarországon, egy olyan eseményen, amely a szenvedélyedet hivatott lángra lobbantani.

 

Fedezd fel égő vágyad

Eljött az ideje a Q1-nek. Ez az új kezdetek szezonja, amikor felelevenítheted az ambícióidat. Azt mondják, hogy amikor erős a 'miérted', bármilyen 'hogyan'-nal megbírkózol. A Q1 az esélyed arra, hogy felfedezd az ambícióid mögött rejlő mély okokat. Mi hajt téged? Mi motivál, hogy minden nap megújult energiával ébredj fel? A 'miérted' a szenvedélyed forrása, és eljött az ideje, hogy lángra lobbantsd. A szenvedély az az üzemanyag, amely előrevisz az utadon. A Q1 az, ahol a szenvedélyed cselekedetekké változtathatod. Fedezd fel az érdeklődéseidet, kövesd a szívedet, és engedd, hogy a szenvedélyed vezessen.

Most mi felkínáljuk neked a katalizátort, amellyel lángra gyújtod a Q1-et: IM IGNITE 2024. Ez a budapesti, magyarországi esemény nem csak egy esemény; ez egy élmény. Az IM IGNITE az a hely, ahol az azonos gondolkodású egyének összegyűlnek, hogy megosszák, felfedezzék a 'miértjüket' és lángoló szenvedélyüket.

Az IM IGNITE 2024-en a következőkre számíthatsz:

Sajátíts el ismereteket az IM oktatóktól és azoktól, akik szenvedélyüket inspirációra váltották.

Kapcsolódj olyan elkötelezett személyek közösségéhez, akik hasonló vágyakkal rendelkeznek.

Tanulj gyakorlati stratégiákat az értelmed fejlesztéséhez.

Fedezd fel a pénzügyi műveltség és vállalkozói titkokat.

Lépj Most: Szerezd Meg Jegyedet

Lépj most. Szerezd meg jegyedet az IM IGNITE 2024 rendezvényre Budapesten, Magyarországon, és változtasd a 2024-es év első negyedévét egy erős kiindulóponttá.

Látogasd meg az imacademy.events weboldalt, foglald le a helyedet, és kövesd a szenvedélyt, a célt és a lehetőségeket az IM IGNITE 2024 rendezvényen. Lobbantsd lángra az évedet.

Megjegyzés: Az IM Mastery Academy nem tanácsadó vagy brókerszolgáltatás. Az IM Mastery Academy csak online oktatási szolgáltatásokat nyújt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: